• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • VECKANS FOKUS

  Oavsett om jag vill erkänna det eller inte så gav det jag gjorde i början av förra året, nämligen ”Veckans fokus”, en hel del underverk – så jag tänkte börja med det igen! Nackdelen var att det rann ut i sanden, men så länge jag höll det så fungerade det över förväntan. Därför kommer jag från och med det nya året, och alltså även Aleccis igångsättning, börja med ”Veckans fokus” igen. Att varje vecka, utöver allt annat man fokuserar på, även sätter en viss förutbestämd punkt att lägga extra intresse i att förbättra. En vecka kan kännas lite, men det går att trolla ganska ordentligt när man väl anstränger sig rejält. Hela poängen är ju att försöka befästa något nytt hos mig – en medvetenhet; vara övertydlig med något så det verkligen fastnar, och sedan fortsätter sitta kvar för resten av mitt liv. Man måste början någonstans.

     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.