• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tuff helg

  Har haft en ganska tuff helg. Det har inte hänt något, utan bara varit snö, slask, halt och blåst - ibland en sak i taget, och ibland flera saker på en gång. Igår på morgonen var jag så orolig att jag inte ens orkade skriva något, haha. Nu gick det tack och lov bra. Men det är ganska sjukt att känna hur hela ekipaget nästan lyfts och flyttas i sidled när de rejäla vindarna slår till. Det avtog sedan och flöt på hyfsat bra. Var en hel del träd på vägarna dock, men när jag kom var de, väldigt snålt dock, avsågade och bortröjda. Det var så jävla trångt ibland, men jag tog mig fram. Sen kom det massa skithal nysnö istället. Fy fan. När bara lastbilen, fullastad, = bra tryck på driven, spinner för ingenting... Då är man inte överlycklig när man kopplar på det bångstyriga släpet (som jag inte litar på). Men det gick också bra. Så få och små rattrörelser som möjligt och jämn gas så det drar hela tiden så rullar det på. När man ska bomsa eller svänga eller både och, då är det värre dock :p Gött med lite skvimp på det (y)
   
  Idag ska jag följa med när det ska inspekteras ridhus. Vi ska kika på en viss modell. Ser fram emot en trevlig dag i gott sällskap. :) Därefter väntar ridning!
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.