• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tanterna

  Eftersom Aleccis bara har tre skor har hon gått lite på halvfart just nu. Jag har ridit henne, men bara ytterst lite jogging och detta på väldigt mjukt underlag. Den hästen blir inte lydig genom att vila, haha, och det är bergssäkert! Hon känns fin och då framförallt med tanke på just detta. I morgon ska hon få vila och på tisdag (äntligen!) blir hon skodd. Hoppträningarna drar också igång på tisdag - men självklart missar jag den då jag jobbar. Typiskt! Men vi blickar fram mot nästa veckas träning istället.
   
  Pärla var jag sugen på att hoppa lite med. Vi hade lite tur, för vi tog oss bort på oljetorpsvägen och bortanför det nedfallna trädet fanns tre träd perfekta att hoppa över! En stam på ca 70-80 cm, ca sex meter = ett galoppsprång för c-ponny, och sen en halvtunn gran som var lägre än stammen. En bit därifrån låg en gran till, ungefär lika hög som stammen. Så, så gott som perfekt för Pärla! Det var riktigt roligt!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.