• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Snart blir det jobb

  Vilket flyt jag har! Hoppades på bra (jobb)väglag nu när det varit plusgrader och barmark ett tag, men lagom till jag börjar igen blir det halt, haha. Snö är lugnt, men plusgraderssnö är ingen höjdare. Väglaget är suuuper nu om man kör personbil; liksom bara i med nästa växel och fortsätta <3 Så det beror ju helt klart på vad man sitter i för fordon ^^
   
  Hann aldrig rida då det stod ett rejält diskberg och krävde omvårdnad... Det tog hundra år att ta sig igenom... halva! Var iaf ute och plockade i ordning, sopade extra rent och fyllde på med ännu mer strö. Och så de obligatoriska pussarna på djuren också innan jag var tvungen att åka igen.
   
   


  Kommentarer
  Divorce your horse

  Så fin bild :)

  2015-01-19 @ 17:42:09 | URL: http://divorceyourhorse.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.