• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sirapsbröd


  Fick ett litet ryck och gjorde sirapsbröd igår(natt). Just sirapsbröd är väl i stort sett det enda jag bakar. Det går fort och är gott (degen är godast, såklart). Kladdkaka, muffins, chokladbollar, lussekatter och tuppkaka är andra bakverk jag provat göra under mina väldigt, nästan så man kan kalla det "kökshatande" år. Men ja, sirapsbröd är bäst. Fort är bra. Att prova nya saker är tycker jag är riktigt ovärt. Tänk om det inte är gott eller ens ätbart?! Snacka om slöseri med både tid och ingredienser... Och att experimentera skulle jag aldrig, aldrig få för mig att prova. Det kan man göra inom andra områden - men absolut inte i köket. Mat är fan seriösa grejer, haha!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.