• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • We need some practice

  Usch vad stark och tråkig Aleccis var när vi började passet i morse. Lika illa som det alltid var förr på vanligt bett, men nu den senaste tiden har hon ju varit riktigt trevlig. Eller okej då, den senaste tiden är ju nu när jag sänkt kraven något och inte ansträngt mig och ridit henne ordentligt utan tagit det med ro och busat lite och sådär, inte busat som i full sken, men att hoppa över lite träd och inte kräva full lydnad på det viset jag ber om när vi till exempel rider på en ridbana. Så det var inte jätterolig start men jag körde bara på. Hade ändå planerat in ett dressyrpass idag så för den skulle var det ju lägligt.
   
  Vi red genom skogen till LP och där gick det lite i vågor; ibland var hon fin och ibland tog det emot lite. Hon ville gärna tolka allt som galopp. I och för sig lugna, trevliga fattningar där hon smög in i galopp men ändå inte vad jag bad om. Red ändå igenom henne och det kändes bra när vi avslutade och begav oss hemåt.
   
  Och som vanligt blir hon ett jävla rövhål (ursäkta uttrycket, ähää) precis när vi kommer ut från parkeringen och styr hemåt. Det är som att hoppa av och byta ut hästen mot en annan. Varenda jävla gång nästan. Suck. Krävde därför miniminiserpentiner, lugna sådana, i skritt längs grusvägen en bra bit och red sedan i en volt i trav i båda varven på en grusplätt för att ställa igenom henne ytterligare och få med henne. Sen var hon fin igen <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.