• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rida i storm

  Igår kväll vid 20-tiden kom jag och Annika iväg för en tur i storm och mörker med Aleccis och Lillis. Annika är Lilllis förra ägare och alltså även uppfödare (eller hennes mor är det, rättare sagt) så därför var det extra kul att hon fick prova honom. Det gick hur fint som helst, trots starka vindar och sådär.

  Idag väntar shopingtur i Jönköping innan det är dags att rida och därefter ska vi ut till gården för att umgås med de tvåbenta. Eventuellt ska jag även hinna träffa en kompis senare under kvällen.

  Alrccis igår, haha! Parkerade henne för att spänna Lillis sadelgjord men då travade hon iväg en bit men stod längre fram och väntade :p  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.