• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rejält omvänt dygn

  Jag vet inte riktigt om det var någon bra idé att lägga sig vid halv nio... För heeela dagen var borta i ett nafs sen, och så red jag inte Pärla förrän halv nio till halv tio - vilket för mig kändes som tidig eftermiddag typ. Dessutom känns det inte som jag får samma ledighet mellan nästa arbetspass. Men det var helt klart värt att prova denna variant med att rida innan sovandet.
   
  Imorgon ska vi ha lite kalas innan vi åker norrut för att fylla på förrådet av prylar. Eftersom jag blivit så duktig på det den senaste tiden så fortsätter jag i samma spår... Nej, alltså, det är ingen höjdare med slösa-livsstilen som jag blint lever efter. Men å andra sidan kan jag inte låta bli. Ska visa sen! (Förutsatt att köpet blir av.)
   
  Hästarna rider jag innan kalaset.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.