• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planer

  Har minsann lite planer för den här dagen. Är inne på att börja ta några små skutt med Aleccis för att börja komma igång till årets först start som nu är inplanerad (HAPPYFACE!) och jag ska även på återbesök hos sjukgymnasten. Ikväll sedan så händer något riktigt spännande. Jag är faktiskt lite nervös - inte för själva grejen, utan för att jag, SÅKLART, ställde till det. Ringde ett samtal och då, efter lite om och men, så verkar det gå att lösa trots allt. Men jag vågar inte andas ut förrän allt är ordnat. Eftersom jag inte vet hur det blir än så tänker jag fortsätta prata i gåtor tills ikväll. Då ska vi se om det har hänt något kul (eller mindre kul).
   
  Lillis blir tömkörd en sväng och Pärla riden - när exakt vet jag inte men det ska väl gå att pressa in under dagen.
   
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.