• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • På "studiebesök"

  Jag har haft en lagom ansträngade dag idag. Ställde förvisso klockan på 5, men var heeelt borta i skallen och dötrött efter helgen, så med två knapptryck senare fick jag sova tre timmar till. Inte helt fel.
   
  Vi åkte norrut en bit och fick sedan se något spektakulärt! Det första som trängde sig fram på min näthinna var huset de bor i - 1800 kvadratmeter stort! Fatta hur stort det var?!
   
   
  Gick sedan bort till ridhuset, ett cover-all, dvs tält. Ser kanske inte så mycket ut för världen på utsidan, men var riktigt mysigt där inne! Ljust, luftigt - och rejäl takhöjd. De hade fått till ett perfekt underlag också som var riktigt trevligt att gå och stå på. Lägg märke till att det är en mulen dag och dessutom snö på taket (och strömlöst, haha). Riktigt bra ljusinsläpp!
   
   
   
  Frågade sedan om vi fick kika på stallet; ett åttakantigt stall med sex boxar. En väldigt imponerande lösning med många hästar på liten yta! Boxarna var rejäla varav en fölbox. Väldigt inspirerande byggnad som de både ritat och byggt själva.
   

  Erkänn mysigaste stallet någonsin?! Bilderna nedan är stulna rätt upp och ner från säteriet. Första är tagen från ingången (med foderrum samt sadelkammare på sidorna), och den andra är tagen från en box ut mot ytterdörren.
   
   


  Kommentarer
  Emma

  Hur kom det sig att du var där? Blir ju nyfiken!

  Ang. Sadelutprovare har jag haft hjälp av en tjej som numera jobbar för charlies. Ida-karolina malmlöv om jag inte missminner mig helt! Tyckte hon var SUPER och inte ute efter att pracka på mig en av "sina" sadlar utan genuint intresserad av att den skulle passa mig och hästen. Slutade ju med att jag köpte en ganska billig sadel av en av mina vänner för den låg bäst :)
  Dock födde hon barn igår eller idag så hon jobbar förmodligen inte på ett tag ><

  2015-01-13 @ 01:01:07 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.