• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Och på tal om utrusting..!

  Har ju lite tankar om att även köra in Lillis, även om det inte är första prioritet - det gör vi för skojs skull! Men så sålde bröstselen som jag hade på Mellonie (som dessutom var i minsta laget). Men av en slump skrollade jag fram en annons i flödet på fb från en bekant som sålde en bröstsele urspringligen från Hööks. Eftersom jag hämtar mjölk där så var det smidigt att göra affär när jag ändå hade "vägarna förbi". Hur bra som helst. Äger numera en bröstsele som bör passa, haha. Har inte, av logisk anledning, hunnit prova den än.
   
  Hööks produktbild, framgooglad lite snabbt.
  Bröstsele


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.