• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nya arbetskläder

  Här sitter jag i mina nya arbetskläder, och hur trevligt är inte det då?! (Y) Lite som nytvättade lakan, fast ändå inte. Grejen är att det finns nog ingen mjölkbilschaufför som blir lika skitig som jag blir, haha, så vi får väl se hur länge dessa är vettigt rena.
   
  Efter jobbet tänkte jag rida de båda pållarna med lång man. Aleccis har jag planerat kommer vila idag. Såg att det har börjat frysa på igen så får väl se hur underlaget är vad gäller framförallt Lillis, men är det knöligt för honom att ta sig fram på ett behagligt sätt så får vi helt enkelt hålla oss på en äng bara så löser det sig. Pärla tar sig ju fram på ett annat sätt då hon ju, obviously, har skor. Men kanske håller mig på en äng med henne också. Tar det lite som det kommer och beroende på vädret i eftermiddag. Skulle det mot förmodan komma regn så byts planerna ut, men å andra sidan så blir grusvägarna trevligare, från hästarnas sida, om det nu skulle falla regn. (Känns iofs som att det i så fall är snö som trillar ner om det väl blir något som faller från himlen överhuvudtaget.)
   
  Ser i övrigt fram emot att köra dagpass igen.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.