• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • När guldstjärnan inte är stor nog

  Igår på kvällen hade jag tid för mätning av Lillis. Fyraårsmätning, närmare bestämt. Plockade med mig lite reservprylar då jag inte visste hur han skulle vara där borta. Hemma gick han, såklart, raka vägen in i transporten direkt.
   
  Ni vet ju Lillis transporthistoria; när han kom hem till mig gjorde han sig illa i transporten. Sedan väntade nästan en månads boxvila med sårvård osv. Jag har sedan dess lasttränat honom några gånger, men aldrig kört honom. Idag var det därför "upp till bevis"!
   
  Han stod som ett ljus hela vägen. Backade lugnt och försiktigt ut på platsen, tittade sig omkring och var stencool. In på kliniken för mätning och även det gick hur fint som helst. Därefter in i transporten igen som om han vore världens mest resvana häst, ungefär (skickar in honom också, precis som med Aleccis, och står alltså kvar utanför där bak). Stod som ett ljus hela vägen hem igen och backade försiktigt ut hemma igen. SÅ DUKTIG!
   
  Ja, jag förväntade mig mer eller mindre detta av honom, men man kan ju aldrig veta. Sen är det inte det mest optimala att åka, dessutom ändå en timme och mot ett ärende, när han inte åkt sedan han gjorde sig illa. Det var lite snabbt påkommet och vi var anmälda som reserv men fick en plats och njae, inte mycket till planering där direkt. Han skötte sig verkligen perfekt.
   
  Så en guldstjärna är inte tillräckligt bra här - han förtjänar något ännu bättre. Högsta betyg, helt klart!
   
  Då har vi en sak kvar; domen för dagen!
  Lillis är c-ponny. :)
   


  Kommentarer
  Divorce your horse

  Härligt att det gick bra :)

  Svar: Ja, så underbart! :D
  vinna.blogg.se

  2015-01-08 @ 13:36:07 | URL: http://divorceyourhorse.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.