• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • När det går upp ett liljeholmens, som han sa, magistern.

  Jag kollar relativt ofta på filmer från gamla tävlingsstarter. Det är intressant! Man kan se så mycket så långt efteråt som man inte la märke till just då. Jag vet till exempel nu exakt varför jag och Pärla började vägra så mycket. När vi väl började så var det kört sen... Allt på grund av att jag bytte ut vissa detaljer i min ridning. Detaljer som jag inte hade en susning om att jag bytte ut. Det är inte jätteroligt att se det nu, och veta att "hade jag bara vetat det då så hade det kanske gått att hinna rätta till innan det satte sig så djupt". Men nu... Njae, det var några år sedan, så att säga.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.