• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Några språng med Aleccis

  Oh, min fina häst! Var iväg och hoppade med Aleccis på morgonen. Hon var över förväntan faktiskt. Lugnare än väntat, haha. Men i mitten ungefär så tände hon till en del, men sen var hon tillbaka hos mig igen. Det stod några hinder framme, så la bommarna på 80-90(?) typ och rullade över lite. Lätt, enkelt och roligt.
   
  Just nu känns det så bra. Den första veckan av året har verkligen bara varit bra, bra och braaa med Aleccis. Men än kan mycket hända såklart. Jag hoppas bara att resten av året ska fortsätta härifrån och uppåt. :)
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.