• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mitt i veckan

  Nu är jag hemma igen och kan andas ut efter denna dag. Det har gått i ett hela tiden och i stort sett allt är avklarat. Det enda som jag ändrade var att min sömn blivit sjukt bortprioriterad de senaste dygnen så jag sov en stund istället för att tömköra Lillis. Han skulle ju ändå ut på äventyr så var ju inte direkt så att han blev bortvald ändå.
   
  Tänkte ta två av dagens grejer i egna inlägg; Aleccis och Lillis - vilka båda alltså varit iväg idag. Men när jag kom hem med Aleccis var det i stort sett raka vägen till sjukgymnasten för att gå igen mina förbannade knän. Inga framsteg, och fler övningar med mig hem. That's it typ. Sen var det då alltså sovdags en stund eller så.
   
  Framåt eftermiddagen åkte jag ut till gården igen men denna gång för att rida Pärla. Barbacka i det vita landskapet då vi fick snö igen (i skrivande stund töar det dock). Hade en trevlig stund med henne och kände hur väl vi står varandra. Bara ren kärlek. Passet i sig var inte så avancerat; helt långa tyglar, galopp längs vägen och där sitter man sen. Helt och hållet fastklistrad. Njuter av den lilla fartvind det blir, ser manen fladdra och de spetsiga öronen som pekar upp mellan alla strån. Kan inte annat än att älska den hästen.
   
  Åkte in till stan för att tanka, ta ut pengar och äta. Sen ut igen, koppla på släpet, packa lite prylar och sen iväg med lillhästen.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.