• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mål för 2015 - de andra

  Mål: Lillis

  Lillis mål för året har jag börjat spåna i. Jag har ju aldrig haft en ungponny där jag har helt och fullt enda ansvaret för utbildningen. De jag utbildat tidigare har varit betydligt mer efter åldersmässigt och då har jag valt ett annat tillvägagångssätt. Nu är han inte bara ung och vinglig i huvudet, utan även i kroppen. Jag tänkte avvakta med att slå fast målen tills han har fått sin vila och efter att han blivit igångsatt igen. Då känns det som det blir mer rättvist att börja hans satsning mot ett liv som framtida tävlingsponny. Men ett mål är att köra in honom. Med största sannolikhet görs det under året, men jag har inte det som ett mål och det är framförallt inte tidsbestämt utan det är en rolig grej som ska vara just det – bara och helt och hållet för ”skojs skull”, därför är det extra viktigt att det blir just det. Detta betyder också att hela inkörningen är något som läggs in ”extra” – ridningen och allt med ridning har första prioritering.

   

  Mål: Pärla

  Pärlas mål är så nära obefintliga som möjligt. Tyvärr. Men jag vill inte sätta upp mål utan vi tar det som det kommer. Hela tiden förutsätter saker att hon är hel, frisk och fräsh och det om något kan jag inte garantera såhär ett helt år framåt. Men det är däremot ett mål kan man säga; att hålla henne så fräsch det bara går för ett långt, friskt liv! Min tanke är att rida henne lite mer dressyrinriktat också för att jag ska kunna träna på mina ”dressyrhänder” även med henne. Så mycket träning som möjligt för min del och då får jag passa på med det material jag har. Eventuellt så tar jag med henne på någon pay and ride för att motivera mig att hålla igång det som jag nu tänkt. Något annat hon ska få roa sig med är att starta en och annan pay and jump tänkte jag. Felicia har jag tänkt mig som pilot och det är för bådas skull och nöje. Hoppas bara eventuella sådana starter kan klaffa med jobbtider och mina tävlingar.

     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.