• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lillis och Aleccis idag

  Jag lastade in min svarta ponny och drog med honom till ett ridhus. Annorlunda, sa han. Vi gick runt där ett bra tag och sen red jag en stund, så gott som kravlöst - vill bara att han gör det jag ber om liksom, i det här fallet, trav när jag ber om trav, galopp när jag ber om galopp och svänga när jag ber om att svänga. Inget djupare än så. Han tog det med ro, men återigen tyckte han det var rätt annorlunda, haha. T ex spegeln var ju intressant, och rösterna utanför men utan att någon syntes till, det var med rätt spännande.
   
  Red sedan Aleccis i skogen och byn. Lite jogg i alla gångarter. Hon var lite för stark för att det skulle kunna ha varit ett bra pass. Pigg och glad är ju hennes melodi, och helst full gas så mycket och länge som möjligt men jag tycker faktiskt inte att det är en lika bra idé som hon tycker.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.