• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb och hovslageri

  Har två saker inplanerade idag. Det första är jobb och det andar är hovslagaren, sen är det att dejta kudden fortast möjligt igen. Sitter just nu med mitt morgonte och myser. Idag kör jag ekologisk mjölk vilket innebär att jag hoppas så jävla stenhårt att det är vettigt väglag och att det flyter på för jag har ingen lust att stå och köa på mejeriet i eftermiddag. Bättre när allt flyter på så man bara kan rulla in och börja tömma. (Y)
   
  Från och med nästa gång hovslagaren kommer sedan så ska Lillis börja få skor. Han behöver det nu, men vill inte slänga på skor när han ändå ska vila typ halva sko-perioden. Känns enormt onödigt. Därför får han vänta till nästa gång. Det kommer inte bli så himla roligt att sko tre hästar - för plånboken alltså. Haha, så jävla mycket pengar!
   
  Kom förresten på en grej. Första tävlingen blir förvisso den första februari, men vi kommer tjuvstarta med en pay & jump den 25 januari. VRF är det som anordnar, boka in och känn på hästen inför tävlingssäsongen vettja! :)
   
   


  Kommentarer
  Divorce your horse

  Hoppas att du får en trevlig dag! :)

  Svar: Detsamma fina du :))
  vinna.blogg.se

  2015-01-14 @ 11:15:47 | URL: http://divorceyourhorse.se
  Evelina

  Damn vilken mysig bild! Inte för att man ser era ansikten, men ni "ser" ändå så nöjda ut :D

  Svar: Jaa <3 Älskar när man har med någon på tävling som fattar att den ska spontanfota - de bilderna blir alltid bäst! :D
  vinna.blogg.se

  2015-01-14 @ 21:16:56 | URL: http://evelinablomqvist.se
  Anni

  Testa att skaffa en "ardenner" som min, där man måste betala 1850:- spänn för en vanlig skoning :D hahaha!

  Svar: Tjääääna! Haha, då ska jag inte klaga. Kanske borde byta ner mig och bara hålla mig till små ponnysar? haha ;D
  vinna.blogg.se

  2015-01-14 @ 23:03:31 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.