• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Humor

  På YKBn får några månader sedan. (Jag garvar sönder åt det här fortfarande, haha. Vet inte om jag skrivit det innan...? Kanske, kanske inte. Men tycker det är så kul så jag skriver det igen i så fall.)
   
  Vi var inne på hur viktiga varumärken är; hur svåra de är att bygga upp och hur lätta de är att förstöra. På powerpointen var det totalt sex varumärken. Frågan löd: "vad har dessa gemensamt?". Nu minns jag inte alla sex varumärken, men tre av dem gjorde att jag visste vad han ville få fram. Eftersom jag lyssnar på p3 dokumentär kände jag till scandia-affären/-skandalen, som många andra gick det inte att missa Finus lasange-katastrof med hästkött (dvs problemet var att det inte framgick via innehållsförteckningen - det var INGET fel på maten) och för några år sedan packade Ica om sitt kött, med ny bästföre-stämpel. Mitt svar var alltså att de alla hade varit med om någon form av skandal, och det var rätt.
   
  Vi hade roligt på den där kursen och stämningen var lättsam, så jag stal helt utan vidare Kung Knyckare's fras:
  - Jag fattar inte att folk blir så arga när det är djur i deras kött, haha.

  Sen började vi, jag och en kollega på en annan bil, prata om saker (läs; djur) att äta och det ena ledde till det andra:
  - Ja, jag hade t ex kunnat äta människa. Bara det var tillagat och jag inte vet vem det är.
  - Men är man bara tillräckligt hungrig kan man äta vad som helst...

  En liten paus.

  - ... en gång åt jag sallad.
   
  HAHAHAHAHAAHHAAHAH!!! Alltså, AHAAHAHAHAHA! Där och då kände jag mig som den värsta fjortisen ever. Alla som hörde det han sa skrattade en liten stund, men jag fullkomligt asgarvade och kunde inte sluta. Så fort jag såg honom (han satt framför mig) så började jag garva igen när jag väl lyckats sluta. Fick hålla för munnen och stirra ner i bordet för att försöka samla mig. Haha, jag skrattar bara jag tänker på det. Så klockrent, haha! Nivån alltså xD
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.