• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppsan, råkade visst...

  När Aleccis var klar så råkade jag fortsätta. Typ.
   
  Lillis har varit klippt en gång innan, men då bara halsen och bogen till och med bakom sadelgjorden. Tänkte klippa på nytt då all päls vuxit ut igen. Men sen ångrade jag mig, och tänkte att jag lika gärna kunde halvklippa och alltså bara ta lite till längs sidan och under magen. Det var bara det att jag bestämt mig, tidigare, för att han skulle bli av med pälsen på sista klippningen för säsongen för att underlätta fällningen (mest för mig såklart, haha) när den snart sätter igång. Kom därefter ganska snart fram till att detta ju är sista klippningen för säsongen och ja, se så det råkade bli:
   
   
   
   


  Kommentarer
  Divorce your horse

  Det där har man ju varit med om:) Men blev snyggt i alla fall:D

  Svar: Blir lätt så, haha (: Njae, lånar ju min fars klippmaskin med ko-skär = jätterandigt. Men det är ju inte gjort för att vara snyggt utan praktiskt :D
  vinna.blogg.se

  2015-01-05 @ 11:28:00 | URL: http://divorceyourhorse.se
  Evelinn Bladström

  Åhhh vad söt han är alltsååååå :D *hjärtögonemojiii*

  Svar: Haha, han har sina stunder så att säga ;D
  vinna.blogg.se

  2015-01-07 @ 20:58:04 | URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.