• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gissa vad jag har gjort?!

  Nej, det fattar jag också att det inte går att gissa hur som helst. Men jag har bokat in (väldigt impulsivt!) en sadelprovning till Aleccis! Det är verkligen på tiden, men saker och ting måste hamna i en viss prioriteringsordning.
   
  Lögn. Där ljög jag. Rent ekonomiskt är det inte direkt världens mest passande tid just nu (vem fan är rik i januari liksom?), men jag såg att om jag passar på nu så slipper jag fara land och rike runt. Dessutom lever jag just nu under bra förhållanden då jag vet att jag varje månad får lön - och ärligt talat är det bara dumt att låta tillfället passera. Så jag gör en satsning på OSS just nu och tänker investera i en utprovad sadel. Det känns så bra!
   
  Nu blir vi bara bättre och bättre, och då vill jag för allt i världen inte sumpa något med utrusning som inte är optimal. Den sadeln hon har nu fungerar, det gör den, men den är för stor för mig (17,5") och något vid för Aleccis (därav fårskinnspadden). Jag vill dock hinna bryta ett mönster som kan ge fysiska problem senare innan de uppstår och ja, varför inte slå till när man ändå är i de tankarna?
   
   
  Sadel av märke "okänd"... Antingen börjar märket eller själva modellen på bokstaven "P" - det är det enda som går att få fram. Typiskt. Hade gärna velat veta vad det är för något och kunna luska fram information om sadeln. Mest för skojs skull.
   
  Redan i morgon ska vi infinna oss på plats och få lära oss nya saker - ser verkligen fram emot det!


  Kommentarer
  Angelica Karlsson & Jalonen

  Är det sadeln på bilden? Har du någon närmare bild på den. Liknar en sadel men vågar inte säga säkert ;)

  Svar: Ja, det är den sadeln på bilden. Det är som sagt ett "P" på, men jag har nog inte andra, lättillgängliga, närmre bilder i skrivande stund. Vad tror du det kan vara? :)
  vinna.blogg.se

  2015-01-16 @ 18:19:03 | URL: http://equua.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.