• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Faller mellan fingrarna, pengarna alltså

  Sådärja, då var jag ytterligare lite fattigare. Man behöver liksom inte ens anstränga sig. :]:] Nej men ärligt talat? Vad är det här för jävla ny livsstil?! Helt oacceptabelt. Vad som "hände" idag då var detta.
   
  Jag köpte ju ny transport nyligen och blev lovad att det var med båda sommar och vinterdäck. Vi bestämde pris och sådär. Det var inget mer med det, bara det att när det väl var dags för köp så var vinterdäcken puts väck. Kul..! Gav ändå samma pris liksom. Men aja, brydde mig inte så mycket ändå. Sen av en slump kom det upp fyra vinterdäck på en annons som jag skrollade fram på facebook. Gav ett bud och sen dess har vi pusslat och grejat för att kunna genomföra köpet.
   
  Idag gick det att göra ett ärende till Vimmerby; Jennie skulle lämnas på stationen där och då kunde jag möta upp däckägarna - asbra! Vi passade på att åka till Vimmerby lite tidigare för att checka den staden och se vad de har där (och fika!). Upptäckte att de har Cubus där, och dessutom var det en hel del rea där inne. Så jag köpte ett par byxor (i stil med; "HALLÅ, HALLÅÅ! DET HÄR ÄR X22, JAG SÖKER EFTER DIIIIG. JAG ANROPAR; FÖRSVUNNEN ASTRONAUT!".) Japp, så var det med det. Behövde i alla fall tröjan, en tunnare långarmad (dvs inte hoodtröja - jag älskar hoodtröjor och har nästan bara det.)
   
  Bytte ut klädaffären mot ett fik. Där inne var det knökafullt! Och så var det dessutom ingen höjdare. Väldigt torra grejer, till och med vaniljkrämen i vaniljhjärtat var... torr? Wtf? Därefter bytte vi några stora sedlar mot däcken och sen åkte Jennie västerut. Hem igen och bokade så många av familjen som är hemma/tillgängliga för lite familjekvällsmys såhär på lördagskvällen. Ser fram emot det!
   
  But first; ut till kärleksdjuren <3
   
  Förresten; en hemlis! När jag blir rik (det går inte så himla bra på den punkten. Kan verkligen inte förstå varför..?) så är jag riktigt, riktigt, riktigt sugen på en kavaj från Deserata. Hur sjukt snygga är det inte? Rätt omotiverande dock att de kostar som en 740. (I vår lilla familj hette det t ex så här i juletider - sagt av min gubbe; "jag skulle vilja ha riktiga ljusstakar, men de är så himla dyra! De kostar en tiondels 740." Helt seriöst den nivån vi är på. Hähähä. Här mäts sakers pris i antal 740's (alternativt antal Pärlhästar...) och jag skojar alltså inte ens.)
   
  Varför inte... brun? IN LOVE. Jävligt ovärt pris bara.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.