• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En grym tjej!

  Jag skulle vilja hylla denna fantastiska tjej! Det var i somras som vi träffades på en tävling och ja, jag måste säga att vi klickade direkt! Lika lättsamma och pratglada båda två, haha ;D Dessutom har båda hästar av lite samma virke (fast... Aleccis är som värsta pensionären i jämförelse). Ibland lyckas vi boka in samma tävlingar men annars håller vi kontakt via internet.
   
  Therese är inte bara glad, positiv, lättsam och pratglad - hon kan ha den bästa inställningen jag någonsin sätt hos en ryttare! Hon älskar verkligen sin häst över allt annat och DETTA tar hon med sig på tävlingen; utanför banan, på framridningen och framhoppningen. Hon är tacksam över sin häst och har ett tålamod som är utom denna värld. det lugnet hon har från start till mål, den is i magen hon vårdar varje språng, det är djupt imponerande. Att bara sitta där och vänta, låta hästen vara som den vill och försiktigt hjälpa hästen i den mån det går. Det är ju trots allt en liten rödtott hon sitter på. Kolla in denna tjej! Den tålmodiga ridning och det lugn hade jag också velat besitta. Hon är GRYM!
   
   Bratteborg i höstas:
   
   Årets första hoppträning:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.