• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Drömmen

  En dröm för mig har alltid varit att bli framgångsrik egenföretagare.
   
  Men för att bli det krävs minst en, överjävlig, idé och startkapital. Så det är en bra bit dit. Jag vet inte vad jag vill göra; om det ens är tjänster eller varor jag vill arbeta med, eller något helt annat.
   
  Däremot slog tanken mig häromdagen. Jag kom faktiskt på en grej som inte finns i vår bransch. Det finns sjukt mycket utrustning - och mycket som ska skydda, värma osv som jag aldrig ens skulle komma på tanken att använda. Men så kom jag på en grej som jag, helt ärligt, tycker fattas - och det är inte ens säsongsrelaterat. Något som jag även vet efterfrågas av andra, då det kommer upp på bloggar och forum regelbundet. Hade det inte varit så coolt att försöka sig på att lösa det?
   
  Såg först problemet och hur det försöker bli löst idag, med dagens prylar. Kom sedan av en slump fram till en så himla enkel lösning. Därför hade det verkligen varit så himla roligt att gräva ner sig i information och börja bollplanka lite. Just nu har jag varken tid, ork eller pengar att göra det till verklighet. Men jag vet att man ska vara rädd om sina idéer, och denna ska jag spara i minnesbanken och plocka fram när jag är typ... rik, haha!
   
   


  Kommentarer
  Catherine

  Fler en du som har som nyårslöfte att lära sig stå på händer/hovarna!?

  Svar: Haha, ja det är nog så!
  vinna.blogg.se

  2015-01-02 @ 17:01:03


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.