• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyrsadel!

  Nu har jag köpt mig en dressyrsadel! Så himla roligt och jag är såå sugen på att börja träna och komma igång lite mer inom dressyren (men bara plocka "the best of both worlds"). Eftersom det blev en "ren" hoppsadel på utprovningen (och att utprovaren dessutom sa att hon var ganska säker på att en likvärdig av dressyrmodell skulle passa - detta kläckte hon ur sig efter femton år i branschen så det köper jag utan att blinka) så kände jag faktiskt för att slå till och investera i en ren dressyrsadel också. Det kan ju inte skada liksom. Självklart tänkte jag inte på att ta en egen bild (plus att det var skitmörkt) så jag stal en bild. Här är den!
   
  Bates. Hästar säljes
   
  Nu har jag tio sadlar... Skojar inte. Varav 7,5 av dem är reeeen skit. Och det är på tiden att göra sig av med dem. Slänga de totalodugliga och sälja det som inte passar och som jag inte är intresserad av att sitta och spara på. Kanske provar den imorgon, eller så väntar jag till på måndag. Men det är lite för långt till måndag! Och så är det P&J på söndag och då hade det känts bra att rida i hoppsadeln så mycket som möjligt då jag behöver rida in mig i den. Förresten, jag har ju haft den nya hoppsadeln i en vecka nu, och idag tänkte jag på en sak! Det känns typ nästan "som vanligt" i den nu, som om vi hade den hela tiden. Inte riktigt helt och hållet genomnaturligt än - men på god väg! Så kanske att det blir dressyrsadeln ändå imorgon. We'll see!


  Kommentarer
  Ebba Carlström

  Tja!
  Har du någon billig hoppsadel som kan passa fjording hör gärna av dig ;)

  Svar: Hej! Det är dåligt med det. Har mest faktiskt bara skräp tyvärr... :/ :)
  vinna.blogg.se

  2015-01-26 @ 03:52:03 | URL: http://allafyrahovar.blogg.se
  Jessika

  Kan du inte skriva ett inlägg med lite info om de olika sadlarna du har provat och vad du tycker om dem? Jag är på jakt efter en ny hoppsadel och det är alltid intressant att höra andras åsikter om olika märken. =)

  Svar: Åh, tyvärr är jag inte rätt person för det. :/ Har bara massa billigt märkeslöst skit och förutom det är det de båda på sadelprovningen jag provat. :)
  vinna.blogg.se

  2015-01-26 @ 15:06:24 | URL: http://www.jessikaung.blogspot.com


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.