• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Den känsliga hästvärlden

  Hamnade i ett kommentarsfält på stor hästblogg. Bara genom att nämna "islandshästar", helt utan sammanhang, fick det att knaka ordentligt i fogarna.
   
  Men det är väl så... Man vill något så mycket, brinner för det och anpassar sig blint till en viss inriktning. Man får tunnelseende, och blundar för det som kan tyckas vara fel. Eller jobbigt. Likt man försöker låtsas om att man inte alls är för stor för att rida b-ponny när man är tonåring för att man inte VILL vara för stor. Som att ignorera att man är i största laget för sin lilla d-ponny som man älskar över allt annat. Som att inse att hästen håller på att åldras - fast man inte vill det. Man låtsas att allt är frid och fröjd, och bara utomstående kan egentligen tala om vad som egentligen är FAKTA. Ren fakta. Då behöver man någon där som både är ärlig och som man har fullt förtroende för.
   
  Mirja, b-ponny, med tonårig ryttare.
   
  Mellonie, liten d-ponny, med på gränsen för stor ryttare.
   
  Lillis, c-ponny, med på gränsen för stor ryttare.
  Gamla Pärla, som inte tillåts att åldras. *Vill inte, vill inte, vill inte*


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.