• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bates Caprilli Grand Prix

   

   
   
  Haha, hade ju ingen dressyrgjord (men köpte det igår! Nu är vi nästan fullfjädrade dressyrwannabe's! :D) så fick ta min kortaste vanliga, lite lätt svettlitna sjukronors rosa gjord. Det fungerade, men ser ju inte sådär jättesnyggt ut direkt. Idag red jag med nya dressyrgjorden istället - det var mycket snyggare och även lite mer praktiskt = inga flärpar som var i vägen (fast de märktes inte).


  Kommentarer
  Emma

  Det schabraket gillade jag! Bara lindor, paddar och breeed nosgrimma som fattas!

  Svar: Bara tog ett i högen, men du har rätt! Aneldningen att jag inte tyckt om det innan är för att det varit så stort (är allround, men är enormt under en allroundsadel) men däremot ser helheten bättre ut när sadeln är längre! Det här hade ju till och med gått att starta i ju! :)
  vinna.blogg.se

  2015-01-26 @ 19:39:33 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.