• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back where i belong - på brun hästrygg

  Här sitter jag och väntar på bättre tider. Regnet vräker ner, men än har inte vindarna börjat ta i så mycket. Blir bara att jag tar ut Aleccis på en sväng sedan. Frågan är om det är en dum idé eller bra sådan att ta en sväng barbacka? Är ju helt klart barbackaväder ute.
   
  Men först; te och så ska jag nog se om jag kan logga in på horse1 för att hitta något spännande hästrelaterat att kolla på. Jag är rätt slö och behöver dega lite.
   
  Förresten så hade jag sällskap i mjölkbilen hela passet igår - LYXIGT VÄRRE! Så partyfeelingen var betydligt mer påtaglig då än natten innan då nyårsfirandet egentligen borde ha lockat fram lite trevlig känsla. Men just nyårsnatten var inte kul. På andra gården för natten blev jag ståendes i tre timmar med trasig lastbil. WO-HO. Men igår hade jag DJ så vi skreksjöng oss hesa emellanåt och lekte lekar, och skrattade så det gjorde sådär ont i hela ansiktet. Nivån <3 Åt dessutom bullar och firade sista gården med att inta semla. Fint ska're va!
   
  Zoom-zoom!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.