• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis nyklippt

  Jag tyckte så synd om Aleccis när jag klippte henne idag. Hon är verkligen världens raraste och vänligaste häst som vandrat på jorden. Står, självklart, helt lös utan något när hon klipps precis som i all annan vardagshantering. Det är bara det att hon är en känslig häst, och det kittlar här och där - precis som på många andra hästar. Men idag var hon så kittlig, stackarn. Jag försökte verkligen göra allt jag kunde för att det inte skulle kittla henne. Typ hålla jämnt tryck, snäppet hårdare än vanligt med maskinen, och dra med handen före på de ställen där det i vanliga fall är extra kittligt till exempel. Hon stod, precis som vanligt, helt still. Men det känns ändå så elakt när man märker hur det kittlar henne. Min fina vän <3
   
  Hann aldrig ta någon bild från dagen på henne, men vi red i alla fall en sväng sedan när det precis började skymma. Neråt byn och sen lite på LP. Varierade formen mer idag och fick allt ut en del av det, måste jag säga. Hon var mjuk och fin, framförallt, i en lägre form. Älskade häst.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.