• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis idag

  Fick ut en "reserv-hovslagare" (hähähä) som skodde Aleccis så nu är hon nyskodd och fin i alla fall - superduperskönt! Sen red vi; och trots att jag skulle jobba sen så kände jag bara: FUCK YOU, klockan! Och så red vi en bra bit. Först busade vi lite och hoppade över nedfallna träd och sen galopperade vi en del bl a uppför himlabacken. Då hade vi varit ute en timme, men sen red vi ner till byn och dressyrade lite på LP en stund också för att bli lite seriösa igen. Ett rätt bra pass faktiskt! Det var de första (och dessutom små - eftersom det bara var små trädstammar vi hoppade) hindren jag hoppade med henne, och gud vad... annorlunda det var att hoppa i nya sadeln. Annorlunda, och inte i positiv bemärkelse. Blää, haha! Tar nog ett tag innan det känns helt bra och naturligt.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.