• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vardag på helgen

  Så skönt med en bra dag. Det flöt på bra igår och jag var hemma så jag till och med hann rida Aleccis efter jobbet. Hur bra som helst! Dessutom gick hon bättre än hon gjort den senaste tiden och då blir genast humöret på topp! Vi red genom skogen ner till LP och väl där travade och galopperade vi runt lite. Red inte så länge eftersom hon var så pass fin, var ute i 45 min totalt. Däremot hem från LP så håller de på att gräva och jaaooo, min kära häst är ju rätt tittig, haha, så hon var så jävla spänd. Rätt surt efter ett bra pass, en jag borde väl bli van snart. Sen ryckte hon till eller frös till ibland över att vintervägen var sandad på sina ställen, hahah. Det gäller att vara på sin vakt så man inte dör ;)
   

  Idag är det tisdag. För mig i alla fall. Jag var så förvånad när jag handlade lite igår efter stallet och även hoppade in på chili thai för att köpa med ny favoritmaten (den berömda jordnötssåsen) hem - det var så mycket folk?! En vanlig måndagskväll liksom. Sen kom jag ihåg att majoriteten hade fredag, haha. Idag ska jag roa mig med att hämta ekologisk mjölk, så i eftermiddag tömmer jag i Jönköping. Jag gillar att få köra upp till "stora staden" och den civilisationen där uppe, så det blir trevligt. Håller tummarna att dagen flyter på bara så jag helst inte behöver köa ^^ Tänk om jag hinner rida i eftermiddag också? *drömmer* :]


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.