• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tripp, trapp, trull

  Sådärja, alla hästarna är nu anmälda till P&Jn på söndag och det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot helgen, haha ;) Det blir ett fasligt körande fram och tillbaka för att ha rätt häst på rätt plats vid rätt tid. Väglaget är ingen höjdare nu när det är isgata på grusvägarna, så det blir till att transportera en i taget.
   
  Hela helgen kommer bli himla bra faktiskt; från fredag, genom lördag och till sist söndag. Nackdelen med fullbokad helg är att den kommer gå fort, men finns det samtidigt något bättre än när man just har dagarna fulla av roliga aktiviteter? Skulle inte tro det.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.