• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Super!

  Gick hur bra som helst att köra Lillis och Pärla till ett ridhus för att hoppträna lite inför pay & jumpen. (Vi kom förövrigt även hem, uppför backarna med båda kvar i släpet! :P Var nämligen inte helt säker på att det skulle gå, haha!) Lillis har skött sig hur bra som helst och även gått från "kliva över hindren" till att faktiskt göra riktiga språng. Verkligen guldstjärna till honom, och världens smidigaste även från marken - vilket jag ju kräver, men jag är ändå tacksam för det.
   
  Pärla däremot... Ojojoj. Felicia hade att göra! Pärla var såå pigg! Haha, satte iväg i ett jävla tempo ibland och svängde fort, fort. Redan på uppvärmningen så sprang hon över hindren - Felicia hade inte en chans, haha. Var rätt charmigt måste jag säga. Pärla är ju Pärla, så är det bara. Full Pärlafart! Problemet kom bara när hon blev så ivrig och svängde så fort efter ett hinder att Felicia inte hängde med och åkte av... Mindre roligt och kraschat självförtroende. Det är svårt att göra något i det läget, för är det något Pärla kan så är det att svänga! Minns så väl en tävling, när vi kom ut från banan var det någon som frågade mig "varför red du så korta väger i grunden?". Svar: Jag fick inte ut henne mer! Även på framhoppningen, i jag tror det var Växjö -12, så galopperade vi runt, runt på stora mittvolten på framhoppningen. Jag kunde inte ens styra mot hindren för jag fick inte ut henne! Hahah, så jag vet hur hon är när hon är riktigt taggad och drar mot hindren. Det är svårt, och framförallt när man är liten och inte har så mycket rutin. Fick backa tillbaka långt och börja om från början och försöka bygga upp igen. Väldigt tråkigt, men sådant som vi alla har varit, är, eller kommer vara med om. Skit händer. I slutet gick det bra igen, men vi kom inte tillbaka till samma "ställe" igen, tyvärr. Hoppas bara inte att det påverkar för mycket på söndag.
   
  Aleccis sedan gick mycket riktigt byn och LP. Kändes okej, eller ja, till och med lite bättre än så.
   
  Bild på Lillis från idag.
  Finns även en liten suddig filmsnutt på instagram för den intresserade (@jagheterjessica).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.