• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ponny på vift

  Hahaha, att nu är han rätt odräglig, den där svarta. Han har med bestämda steg, klivit in i "jag-kan-själv-åldern" där självförtroendet är större än ponnyn själv. Jag hotade till och med med att skicka med honom med kalvbilen, men han skärpte inte till sig ändå, haha. Han är självutnämnd kung och en sådan tjabbar man inte med, serru. Full gas på framskrittningen (fråga inte...) och allmänt "hit ska vi" och "här ska vi springa", och skritt... vad fan är det? Ja, precis, den nivån snackar vi. Skrap, skrap med frambenen om den tråkiga ryttaren (äntligen, haha) får till en halt och allmänt rastlös så fort det inte händer något. "Han vill alltid vara där det händer något, och händer det inget så fixar han att det gör det!" - så sa förra ägarfamiljen, och ja, man kan inte påstå att de ljög i alla fall. Men han har smidiga sidor också, när vi var klara gick jag med honom till hagdelen längst bort och på väg dit går man förbi min bil, och eftersom jag är för lat för att gå tillbaka med grimma så tog jag honom bara rätt upp och ner i luggen istället. Så kunde jag åka direkt sen. Awesome. Så inte ska jag klaga för mycket, sånt är dumt. Det gäller istället att väga fördelarna och nackdelarna. Fördelarna brukar väga över, men just nu vajar det i mitten någonstans. Haha, charmhästen är grymt envis men himla bra också. Men äsch, jag tycker faktiskt om honom, egentligen. Det är bara det att någon har glömt att uppfostra sin ponny. När den lilla detaljen sitter (om sisådär 15-20 år någonting) då kommer han vara outstanding. Så är det bara. Och jag skulle inte byta honom mot någon annan ungponny för allt i världen (om det inte var ett sto då vill säga - eller ;) haha).
   

  Nu ska jag snart åka till min bästaste lastbilskompis! Tänk, vi har "bara" känt varandra sedan april -13, men är ändå grymt tajta! Det känns som vi föddes bredvid varandra liksom. Skippa den lilla detaljen att det skiljer över ett år emellan oss, och förresten! Detta är ju min enda kompis som är lika omogen som mig men som faktiskt är äldre! HA! Är ju alltid äldst och barnsligast oavsett vem jag leker med annars, höhö. Jag har rätt dåligt inflytande på mina kompisar, men brukar skylla på att det är tvärtom. Jag leker ledare och då blir det omogen-nivå, så är det bara. Och jag är så sjukt ödmjuk, sa jag det? :D
   
  Herrå!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.