• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pannkakor, såklart!

  Har jobbat halva natten, och hela dagen typ. Var hemma vid fyra och åkte snabbt ut för att vattna djuren och byta täcken på dem. Slängde på vintertäckena igen - i varmaste laget, men det ska vara minus hela veckan så då passar jag på. Vill ju hellre ha favvotäcket på Aleccis som sitter så himla bra på (dvs inte på) bogarna, haha. Dividera i lastbilen på hemvägen huruvida jag skulle hinna jogga Aleccis eller inte, men hur mycket jag än vill så finns det inte en chans i världen. Jag måste prioritera min sömn, så enkelt är det bara. Hade jag stått på en industri eller liknande hade sömnen kvittat, men eftersom jag är på vägarna så är det en helt annan grej.
   
  Trots att jag egentligen skulle behöva äta något riktigt var jag för trött för att laga något och tänkta nöja mig med en kopp av mitt favoritte. Men sen fick jag världens pannkakssug... så nu osar det pannkakor i hela lägenheten och jag är ganska nöjd med att det blev pannkakor istället för te, trots att jag skulle kunna gifta mig med det där teet.
   
  Pannkakor for life!
  Såg förresten på bilden jag la upp igår (haha, ibland behöver man se saker "utifrån" för att se det man inte ser när man är hemmablind) att Aleccis är i bra form faktiskt. Inte tjock och inte tunn - ser typ lagom ut <3 (Till skillnad mot de feta kategori c:arna... Ehm.)
   
  Gammal bild.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.