• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P och L

  Började med att ta med mig Pärla ut i det fortsatta våriga vädret igår. Pigg och glad var hon, och jag lät henne ta för sig. Det är så roligt att hon har fått en sådan bjudning nu den senaste tiden. Hon har ju alltid gjort det hon ska liksom, men nu väljer hon själv att sätta upp tempot lite mer än hon tidigare gjort om hon fått välja själv. Vi gjorde inget avancerat; bara en motionstur ute på vägarna.
   
  Lillis tänkte jag sätta lite mer krav på så vi halkade oss ner till oljetorpsvägen och därifrån tar han sig fram bra då det är oplogat. Sen red vi borta på en äng/hage och jag försökte börja rida igenom honom lite. Haha, men han hade andra planer. Han har nog blivit smittad av Aleccis för han tyckte att allt jag bad om - det gick att göra om till galopp ;) Serpentinbågar; GALOPP! Trav; GALOPP! Volt; GALOPP! Han var laddad och busig, så när jag märkte att han inte riktigt var med på noterna så rastade jag honom lite och lät honom få spring av sig. En gång red vi bort en bra bit och sen släppte jag honom. Jag gasade absolut ingenting, bara släppte honom och jääävlaaar vad den där lille hästen kan kuta! Hahaha, vilken fart han fick upp! Sen när han hade fått springa av sig lite så tog vi en paus och gjorde om. Då fungerade det mycket, mycket bättre så då kunde vi åka runt på våra serpentinbågar och volter på ett mycket trevligare sätt och där svarta hästen var med mig istället för att inte kunna koncentrera sig.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.