• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Morgonstund

  Haha, då sitter jag här igen. Med mitt kära morgonte. Under gårdagen var vi faktiskt och kollade på en annan lägenhet. Hur det utvecklar sig vågar jag dock inte yttra mig om då den är i renoveringsbehov. I och för sig vet ju hyresvärden om det, så förhoppningsvis passar det oss så småningom.
   
  När jag ändå är inne på boende så kan jag nämna att jag blivit tillfrågad om att hyra ett hus på landet, med stall med fyra boxar och belyst ridbana, dessutom nära till stan. Problemet är bara det att jag inte KAN ha mina hästar på box. Det går inte (och jag är inte heller intresserad av det), och det är inte pga hästarna utan pga mig. Mina arbetstider gör att de inte kan stå på box. Det kan liksom inte vara "kväll" ibland vid 03 och några dagar senare vara morgon vid samma tid. Blir inga trygga rutiner av det.
   
  Men så ligger det i alla fall till. Hade det varit lösdrift hade utgångsläget sett annorlunda ut. Inte för att jag vill flytta på hästarna egentligen, men klart man kollar sig omkring för att se vad som finns.
   
  Felicia och Pärlis
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.