• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Moonlight shadows

  Så mysig kvällstur. Klockan var närmare åtta när vi begav oss iväg, jag och Aleccis. Prestigelöst, som vanligt. Mjukisbyxor och stövlar, upp på den bruna, runda ryggen och så iväg ut i den svarta skogen. Precis vad vi behövde. Eller precis vad JAG behövde i alla fall. Aleccis sa inte emot. Sen att det bara blev en kort joggingtur, äsch, bättre än inget. Men herregud vad jag njuter när jag sitter på henne. Hon är bara mer och mer lik min drömhäst, om jag hade haft en sådan.
   
  Pärl och Lill's gjorde vad pensionärer och bäbisar gör bäst - jag har ingen aning, troligtvis störde sig på varandra, hahaha. Imorgon blir det andra bullar!
   
  Nu är jag sådär utmattat trött igen, som man bara kan bli efter ett par långa jobbdagar i kroppen. Men nu har jag HELG! Helg, du heliga helg.
   
  Det finns bara en av dig och det är du <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.