• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Matlagningsblogg

  Jag har varit så trött idag. Sov nästan 12 timmar men var ändå inte utvilad. Men gissa vad?! Jag har faktiskt gjort mat idag, och inte bara det utan dessutom använt rester! Fyfan, lite nöjd med mig själv faktiskt.
   
  Vi åt tacos i helgen och hade en del tacosköttfärs kvar. Tog den, lök, grädde, mild tacosås och voalá! Som en köttfärssås, fast ändå rätt långt därifrån. Mer tacossås. Pasta till det, ost på toppen och så den döviktiga ketchupen på det. Det satt faktiskt riktigt fint!
   

  Och gårdagens mästerverk:
   

  Nu ikväll blir det våfflor med sylt och grädde. #beach2015


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.