• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Like the star you are

  När jag scrollade i bildarkivet för att leta efter bilder på en tjock svart ponny så scrollade jag iväg lite väl och hamnade mitt i sommaren! Jag bara måste publicera dessa bilder igen. Min fina häst, så sjuuukt jävla duktig! Är enormt imponerad, och rejält stolt över henne. Min tittiga häst fattade (efter ett tag, haha) att det var hinder och så tog vi oss igenom vår första pay & cross felfritt. Dessutom den enda startande som var felfria. Har jag sagt att hon är bäst eller?! <3
   
  Något skeptisk dock, haha. Älskar hennes uttryck!
   
   
  När hon fattade att det konstiga "skräpet" som var utspritt faktiskt var hinder, haha!
   
   
   
  Nästa gång siktar vi fasen till vänster!
   
   
   
   
  Fantastiska hästen. Väl värd sin rosett efteråt (;
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.