• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • L+A+P

  När jag körde upp till gården tidigare idag kände jag att det visst nog kunde gå att köra! Så jag kopplade på kärran och började med att ta med Lillis till ett ridhus. Idag fick han se riktiga hinder för första gången och springa över dem några gånger. "Springa över" ja, haha. Det var vad han gjorde. Ingen vidare bam-teknik eller att överhoppa sig inte, men så var det ju självklart inga höjder eller annat skrämmande heller. Jag hoppas kunna ta med honom en gång till innan P&Jn, men sen är faktiskt tanken att han starta på söndag. Woho, livsdebut på g!
   
  Åkte hem och bytte häst lite smidigt. Tog med Aleccis och dressyrade. Hundra procent fokus på det som skulle göras och noll procent fokus på det runt omkring. Det blir rätt mycket lättare innanför fyra väggar. Ett halvbra pass. Ja, det var bättre mot slutet och det är ju det viktiga. "Halvbra" för att vi har kanat bak rätt många rutor, så att säga. Jag har tappat det helt och ovanorna, framförallt "otajmingen", är tillbaka. Mindre kul. Hon gör så gott hon kan, hon gör verkligen det, och det är inte hennes fel att jag är kass. Men att klaga är bara dåligt, för man måste ju kämpa för att ta sig vidare. Mina ben var heeelt döda efteråt btw. Ben, ben och ännu mer ben. Det kan man inte tro om den där hästen - men är det något hon kräver så är det fan massa ben. ^^
   
  Sist ut för dagen var Pärlhästen. Hon och jag tog en mysig barbackasväng i skogen och byn i vårsolen. För det var sol och det var varmt ute! Så himla skönt. Fåglarna kvittrade, snön töade och hela kroppen skrek vår - HEJ! Pärla galopperade gärna och hon valde själv att lägga in högre växlar. Bästa <3
   
  Innan jag var klar i stallet så tömde jag lösdriften och la in nytt strö. Det som är så roligt - eller inte. Men alltid lika skönt att ha det gjort!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.