• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Inte tillräckligt djup för begravning

  Detta var tredje begravningen på rätt kort tid, varav de båda senaste har varit på en månad. Sjukt. Men jag är fan inte tillräckligt djup för begravning. Jag är inte tillräckligt djup för någonting. Ärligt talat kan jag inte förstå hur man kan vara så... djup? Analysera, fundera, gå in på minsta lilla detalj - BRY sig om helt obetydliga saker. Om andra t ex, vad andra tycker, gör, klär sig, och blablabla. Och att vara noga med hur man själv verkar. En fasad av något slag. Orka bry sig så mycket om helt oviktiga saker?
   
  På tal om kylskåp så är det dags för tävling igen i morgon! Det ska bli jättekul, men jag måste ändå lägga in en skvätt missnöje, haha. För jag har jobbat natt och sen blir det som sagt tävling på det. Inga korrekta förberedelser och uppladdning där direkt. Hoppas bara jag orkar och att göra mitt bästa.
   
  Men för att ändå försöka göra det bästa av situationen har jag fixat chaufför, haha. Så jag "slipper" köra och ska försöka vila i bilen medan vi åker. Sen har vi bara några små detaljer som bråkar med mig... 1. Mitt hjärta svider och knyter ihop sig i bröstet. JAG HATAR ATT LÅNA UT MIN BIL. Ingen, ingen(!) har fan rätt att köra min bil. Egentligen. Men det här är en "nödlösning" för att fokusera på det som ska fokuseras på - tävlingen, och inte behöva koncentrera sig på vägen dit. 2. Någon annan ska köra på min häst. Alltså?! Hur ska jag klara av det?! Det gör också ont i hela mig. 3. Jag kan inte sova när någon annan kör för jag litar inte på att någon kan köra (baserat på egna erfarenheter. Folk kan fan inte köra!). Jag litar inte heller på att de bromsar för ev vilda djur, och nej, jag kan inte slappna av. Så det blir alltså en jävligt tuff resa för mig till tävlingen. Hua!
   
  Den som ska köra är själv lastbilschaufför och kört i många, många år. Så jag hoppas jag kan koncentrera mig på att slappna av och vila. (Herregud, vilka problem man kan ha, haha.) ... och jag som "inte bryr mig" - men jo, jag bryr mig om min bil och häst, haha.
   


  Kommentarer
  Evelina med lus (palla fylla i resten hahahha)

  Shit vad vi är olika på många sätt! ;)
  Jag kan låta vilken luffare som helst köra min bil, men har en lista på typ två personer som skulle kunna få sitta på min häst. 😂
  Och så är jag fett nojjig över hur folk uppfattar mig. Alltså, vad folk har på mig skiter jag högaktningsfullt i, men hur människor "verkar" dvs, säger, gör, hur de beter sig, det är jag sjukt jävla nitisk o noggrann med 😂

  2015-02-21 @ 14:08:52


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.