• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Huvudvärk och Lillis, men inte huvudvärk på Lillis (haha)

  Ohoj kamrater!
   
  Här vare dött. Men nu är jag tillbaka igen! Huvudvärken har varit min trogna följeslagare och det känns inte helt obefogat med tanke på gårdagens sömnmisshandel. Jag jobbade alltså natt och gick av tre timmar senare än ett normalt pass. Det kom hur mycket snö som helst så jag körde fast två gånger. Sista gången kom jag i alla fall loss själv, efter att ha skottat en halv gårdsplan med skyffel typ. Jätteroligt, rekommenderas starkt för den rastlöse. Gärna när man redan är sen och dessutom mitt i natten. Bästa dagen någonsin att just vara sen också, eftersom jag skulle på tävling dagen efter. Klockan 05.45 låste jag grinden, och vid 06.02 la jag mig. Alarmet ringde vid 07.00 - dags för tävling!
   
  Det gick ändå hyfsat hela den dagen för jag kände mig inte så himla trött som jag borde ha varit och känt mig. Gick och la mig vid 22-tiden igår, så ja, det måste ha varit någon form av nytt personligt rekord i lite sömn pga aktivt liv.
   
  Idag har jag som sagt blivit stalkad av den kära huvudvärken. Men eftersom jag vet varför den bor där den gör (sömnbrist ^^) och eftersom det fan var värt det(!) så gör det inte så mycket. Känner mest bara för att det är helt okej att ta det väldigt lugnt nu några timmar. Tidigare idag har vi åkt och hämtat sängar, bytt ut våra gamla och kört dem till respektive förvaring (dvs skräpcontainer respektive gamla "flickrummet"). Har även varit ute hos djuren och åkt på Lillis. Han var pigg och glad! Hade svårt att skritta, utan ville bara som minst småtrava eller springa fortare än så. Lite springig och okoncentrerad alltså, dagen till ära. Men han är en väldigt rolig ponny faktiskt - även om jag inte alltid målar upp honom som det ;)
   
  Tänkte nu faktiskt stoppa in gårdagens material från kameran till datorn, ladda upp filmer och skriva om tävlingen igår. Detta tillsammans med en bit cheesecake. Så värd det. (Eller...)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.