• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna, kompistid och LP

  Hästarna går på förmiddagen, och sedan, mitt på dagen ungefär, ska jag (på något underligt vis #hejhejtidsoptimist) vara resklar för att med en av de vänner jag har känt allra längst åka söderut för en eftermiddag i umgängets tecken. Ridsportbutik, bio, äta gott och bara prata skit - åh, jag ser fram emot massa kompistid! :D
   
  Kategori c:arna ska checkas lite inför söndag, och Aleccis kommer gissningsvis gå i byn och mjuka upp henne så gott det går med några volter och serpentinbågar på lilla LP. LP som ju står för "lokalenparkeringen". I byn finns en byalokal och utanför den finns en liten parkering. Den är hyfsat jämn, och så pass stor att det i alla fall går att ta några varv på böjt spår för att checka bl a ytterhjälperna. Storleksmässigt är den pytteliten, haha, ca 10x15 kanske? Underlaget är gräs på ena halvan och gräs med synligt grus under på andra halvan = ingen höjdare så fort det har regnat lite eller är allmänt mjukt och tråkigt i marken, eller på annat vis skeptiskt grepp. Det är så nära "ridbana" jag kommer. :P
   

  Aleccis och jag på lilla LP.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.