• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Har det så bra

  Just nu känner jag att jag har det så där himla bra igen. Blandar kvalitetstid med människor som ger energi, fyller ut dagarna med fina hästar och det känns bara så bra just nu.
   
  Idag red jag med Marie, hon fick ta Pärla och jag Aleccis. Vi var ute i två timmar i den underbara vårsolen. Det var huuur bra som helst! Från extra lång framskrittning till full gas på en snöväg, och mer eller mindre allt däremellan. Aleccis var förvånansvärt fin och lugn, och jag kände att jag behövde "ha igenom henne" lite åt vänster, så la in lite ställning och förflyttning. Fick igenom henne och hon var finfin större delen av dagen. Sen fick hon gasa på lite på en raka och ja, hahaha, sen var hon uppe i det blå emellanåt ;) Pärla lubbade på bäst hon kunde, och ja, hennes kondis är det verkligen inget fel på, även om hon går lite färre dagar än jag önskar.
   
  Efteråt tog jag ut Lillis i selen jag köpte nyligen. När nästan allt var i innersta hålen så var den inte riktigt på plats men med några extrahål framöver så kommer den sitta som en smäck. Han var totalt obrydd, såklart, och så tömkörde jag honom en stund. Fin, och glad. Nemas problemas, trots att det var ett bra tag sedan sist. Prioriterar ju ridningen och framförallt nu när vi har ett litet delmål framför oss.
   
  Var lite småbökigt att försöka fota/filma och göra nytta samtidigt, haha. Bild två försöker han verkligen göra rätt - bakifrån <3 Det är en riktigt fin början av att försöka vinkla sitt bäcken. Duktig!
   


  Kommentarer
  undefined

  Blir typ glad av att läsa inledningen på ditt inlägg, den känslan är sååååå bra!

  2015-02-15 @ 08:55:24 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.