• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Haha, så dålig

  Skulle upp och rida tänkte jag. Sen kom jag på att det var torsdag = ska rida med Ida sen, haha, så jag la mig igen. Blir ju lätt att lägga sig vid 18-tiden ikväll sen :P Min plan är i alla fall att rida Lillis (halka omkring lite, och sen träna galoppfattningar från skritt på någon snöklädd äng någonstans och så lite start, stopp och sväng på det), och därefter tar vi tanterna en vända.
   
  Men först; lunch och fika på stan! Det har blivit ett sådant viktigt, välbehövligt lyxinslag i vardagen att ses och snacka ifatt över lunch/fika. Som den halvstadsbo jag är...
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.