• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • GHS!

  JAAA!!! Nu är det bestämt! Tjohooo! I år kommer jag besöka Göteborg Horse Show! :D:D Dessvärre var jag, såklart, ute i sista minuten och fick inte tag i biljetter för lördagen som jag helst hade gått på. Men fredag kväll blir det i alla fall och vem vet, det kanske känns rätt lagom? Kanske, kanske, kaaanskeee, haha. Ska i alla fall invadera mässan också och kolla efter två saker. Två sviindyra och hemskt onödiga saker, men sånt är livet som hej-jag-hatar-mode-och-lägger-inga-pengar-på-kläder-så-därför-måste-jag-ju-lägga-pengarna-på-något, typ.
   
  Lillasyster, som är bosatt i Göteborg, är det som ska med och vi kommer ha en kvalitetstid-systrar-helg (nytt världsrekord i kass formulering, men i alla fall...). Hur nice? Ser nästan fram emot det mer än horse showen faktiskt. Det blir väl så när man vuxnar till sig och släkt och vänner piper iväg åt olika håll i världen. Det kommer i alla fall bli en fantastisk helg och jag längtar redan.
   
  Jag hoppas att tiden gör som Lillis; fjooooom!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.