• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredagen den trettonde

  Igår åkte jag och Marielle ner till Växjö. Först ut var filmen "Fifty shades of grey"- och ärligt talat. Vad fan är det för jävla skit?! Syftar alltså mer på handling än själva filmen (skådespeleri osv). Jävla kräk, hur fan kan ens folk vilja se skiten? Jag har ju inte läst böckerna och hade inget större hum av vad filmen handlade om. Men jag vet detta:
   
  1. Hon vill inte, men han tjatar och tjatar tills han får som han vill.
  2. Han "köper" henne.
  3. Audi har sponsrat skiten. (Fast det var faktiskt en 745a med, haha #GOODTASTE)
   
  Jag HATAR när män ska dominera kvinnor; "nu är du min". Det kanske lät romantiskt, men nu snackar vi "nu ÄGER jag dig och du får inte ens hälsa på din mor utan min tillåtelse, blablabla". ÅHHHH TÅL DET INTE. Satt bara och var arg, haha. Dessutom så HATAR jag filmer innehållandes naket och sex. Varför, VARFÖR går det inte att strunta i sådant?! Men egentligen reagerar jag nog som jag gör eftersom böckerna har påståtts vara något bra och filmen är, än så länge, väldigt populär. Dvs, bara inte folk går på den här skiten och börjar med sånt här. Vet att det finns folk som har den "läggningen" även IRL och de borde fan lägga av. Sluta behandla varandra så!
   
  Förutom mitt lilla utbrott inom mig (haha) med tillhörande godis och chips till middag, så brände jag pengar på Hööks. Vi strosade runt i Grand Samarkand och avslutade med att stoppa i oss mer att äta. Men det gick knappt inte. Försökte desperat balansera upp kroppen lite, kan man väl säga. På hemvägen pratade vi våra olika versioner av vår uppväxt och annat intressant. Så bra dag innehållandes massa viktigt! (Dvs allt utom filmens innehåll.)
  SKRÄP. Våga vägra att bli dominerad, det gäller överallt i livet. Punkt.


  Kommentarer
  Jessika

  Håller med dig om filmen! Fast den är typ bara "populär" bland alla tjejkompisar som jag hör prata om den, tittar man på t.ex. IMDb så har den fått riktigt låga betyg där, vilket inte är så konstigt. :P

  2015-02-20 @ 15:12:05 | URL: http://www.jessikaung.blogspot.com


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.