• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Februariplaner

  Den femtonde februari är nästa starter; vi fortsätter träna när det erbjuds, och startar alltså P&Jen som ordnas då. Det är i VRF. Helgen (och halva veckan) därefter blir riktigt knökafull;
   
  Ons 18; kalas.
  Tors 19; vad-det-nu-heter-hej-då-grej.
  Fre 20; begravning + nattjobb
  Lör 21; VRF anordnar pay & ride + nattjobb
  Sön 22; dvs trött som fan + lokal tävling i Värnamo.
   
  MEN TJÄÄNA vad smidigt. Allt, allt, allt pekar på att det blir sämsta tänkbara uppladdning redan som det är med nattjobb inför tävlingen i VBR. Skulle jag även starta P&R:en innebär det 100% vilodag pga tidsbrist på fredagen = känns rätt lönlöst att ens tänka tanken. Men hade jag däremot startat hade det nog varit vettig ridning inför tävlingen på söndagen. Jag vet bara inte om jag pallar ny uppladdning efter att ha vrålfokuserat på dressyrprogram och sånt där jobbigt och ansträngande, dessutom efter nattjobb och risken finns även att det är utan tillräckligt med sömn i kroppen. Jag hade gärna varit med, men jag kommer faktiskt inte starta P&Ren tyvärr... Tråkigt som fan faktiskt, jag hade gärna startat. All träning är bra träning. Men det blir så mycket den helgen ändå. Next time!
   
  Det lutar åt att även Pärlis kommer rastas den femtonde. Vi får väl se :))
  JAG. ÄLSKAR. DIG.


  Kommentarer
  Emma

  Är lite sugen på att starta säsongen den p&ren lite tråkiga program men kan mycket väl hända! :)

  2015-02-09 @ 19:00:52 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.